Traži
Filters
Close

Ostale informacije

Obveze prodavatelja

Alca Zagreb d.o.o. kao prodavatelj usluga i proizvoda na internetskim stranicama obavlja djelatnost internet trgovine u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske. Alca Zagreb d.o.o. odgovorna je za materijalne nedostatke prodane stvari, sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15). Alca Zagreb d.o.o se obvezuje da će Ugovor o kupoprodaji sklopiti na hrvatskom jeziku.

Dostupnost www.fabbeauty.eu internetske prodavaonice

Iako Vam FabBeauty nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Alca Zagreb d.o.o. ne može jamčiti da će usluge na www.fabbeauty.eu odgovarati Vašim potrebama. Korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole Alca Zagreb d.o.o. te prihvaća da tvrtka Alca Zagreb d.o.o. također nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen. Dođe li do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem kontakt centru na e-mail info@fabbeauty.eu kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Elektronička komunikacija

Posjećivanjem FabBeauty internetske prodavaonice komunicirate elektroničkim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su Vam dostavljeni elektroničkim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. 
Odabirom opcije "Prijava na Newsletter" dajete nam Vašu suglasnost da Vas elektroničkim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

O proizvodima ili uslugama

Alca Zagreb d.o.o.. nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka na Internet prodavaonici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na fabbeauty.eu internetskoj stranici. Fabbeauty.eu zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda  postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji postavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne greške ne odgovaramo.

Alca Zagreb d.o.o. sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvodu. Moguće razlike između stvarnog i opisanog proizvoda na ovim stranicama se događaju, ako proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
Sve su cijene izražene u valuti EUR s PDV-om. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

Tvrtka Alca Zagreb d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim ukinuti ili izmijeniti asortiman proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaj internetske stranice fabbeauty.eu

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža www.fabbeauty.eu Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Alca Zagreb d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www.fabbeauty.eu internetske prodavaonice zaštićen je te Alca Zagreb d.o.o. ostvaruju jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama www.fabbeauty.eu morate prethodno kontaktirati Alca Zagreb d.o.o. na email adresu info@fabbeauty.eu.

Sigurnost

Korištenje ove Internetske stranice fabbeauty.eu isključivo je na odgovornost Korisnika. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici fabbeauty.eu uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje fabbeauty.eu internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj Internetske stranice fabbeauty.eu.

Pri registraciji na fabbeauty.eu internetsku prodavaonicu bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko ima Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome e-mailom na info@fabbeauty.eu.
Postoji li bilo kakva sumnja da se događa propust u sigurnosti, Alca Zagreb d.o.o. imaju pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

 

Isprintajte ovu stranicu