Traži
Filters
Close

Plaćanje

Plaćanje robe

Plaćanje na internetskoj stranici www.fabbeauty.eu vrši se u eurima. Cijene su maloprodajne, izražene u eurima i kunama sa pripadajućim PDV-om. Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. 

Kupoprodajni ugovor između fabbeauty.eu webshopa i Kupca sklopljen je u trenutku kada fabbeauty.eu internet trgovina Kupcu pošalje e-mail o statusu njegove narudžbe s naslovom: “Potvrda narudžbe”. 

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti na Alca Zagreb d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:

1. Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini u eurima, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. 

2. Plaćanje putem virmana ili Internet bankarstvo

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili Internet bankarstvom na Vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Korisnik mora ispuniti sljedeće podatke: 

Uplata na IBAN račun: HR4641240031199002060

Model plaćanja: 01

 

Poziv na broj: upisati 999-230000 i broj narudžbe

 

Primatelj: Alca Zagreb d.o.o.., Koledovčina 2, 10000 Zagreb 

 

Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave. Djelatnici Internet trgovine fabbeauty.eu kontaktirat će Vas po potrebi. Internet prodavaonica čuva rezervaciju 3 dana. Rezervacija se može i produžiti na Vaš zahtjev, ukoliko kontaktirate administratora na info@fabbeauty.eu.

Sukladno članku 8. Zakon o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) trgovac može odbiti sklapanje ugovora ako to proizlazi iz okolnosti slučaja. Također, trgovac ima pravo odobriti posebne uvjete prodaje za pojedine skupine potrošača, a koji će o tome biti obaviješteni prilikom kreiranja narudžbe.

 

Isprintajte ovu stranicu