Traži
Filters
Close

Povrat i reklamacije

Povrat/Reklamacija robe

1. Povrat

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Narodne novine broj 41/14, 110/15), Kupac ima pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora ukoliko je sklopljen na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija poslovnog subjekta (kupnja putem interneta, telefona) u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. U slučaju da Kupac odluči raskinuti ugovor o kupoprodaji na daljinu, može to učiniti bez navođenja razloga tako da nedvosmisleno i prije isteka roka obavijesti fabbeauty.eu o raskidu ugovora o kupoprodaji na sljedeći način:

Putem obrasca za jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora - Obrazac za jednostrani raskid ugovora potrebno je poslati na e-mail adresu fabbeauty.eu: info@fabbeauty.eu.

Obrazac za jednokratni raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

Ako ste zaprimili neispravan ili oštećen artikl, Vaša pošiljka je nepotpuna ili ste zaprimili pogrešan artikl, molimo da se javite na info@fabbeauty.eu.

Obavijest o raskidu kupoprodajnog ugovora mora sadržavati sljedeće stavke:

  •          Broj narudžbe
  •          Broj računa
  •          Ime i prezime
  •          Adresa
  •          Broj telefona
  •          E-mail adresa
  •          Nedvosmislenu izjavu o raskidu Ugovora na daljinu

Ukoliko Kupac jednostrano raskine ugovor o kupoprodaji, obvezan je o vlastitom trošku dostaviti kupljene proizvode Prodavatelju, osim ako trgovac sam ne ponudi preuzeti robu. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ukoliko Kupac želi svoje reklamacije uputiti trećoj strani koja je ovlaštena za pomoć pri rješavanju pritužbi nezadovoljnih potrošača unutar EU, može koristiti sljedeću poveznicu EU platforma za rješavanje online sporova.

2. Pravo na povrat

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena 
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja 
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom,ukoliko nešto nedostaje te uako proizvodi imaju vidljive nedostatke odmah kontaktirajte Alca Zagreb d.o.o. mailom na info@alca.eu jer naknadne reklamacije ne uvažavamo. 

3. Reklamacija

Reklamirana roba do potpunog plaćanja ostaje Vaše vlasništvo. 

Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate.

U slučajevima kada se naručeni proizvod s vidljivim nedostatkom ne može zamijeniti, Alca Zagreb d.o.o. nadoknaditi će Kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti. 

Ukoliko je poslan krivi artikl, Alca Zagreb d.o.o. se obvezuje preuzeti povrat proizvoda o svom trošku. Po povratku proizvoda na skladište, šaljemo Vam obavijest, te io svom trošku Vam šaljemo naručen proizvod.


Kontakt: 
Alca Zagreb d.o.o.
Koledovčina 2

10 000 Zagreb 
e-mail: info@fabbeauty.eu

 Vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Isprintajte ovu stranicu